Welke ouderwetse trouwauto’s zijn leuk voor jouw bruiloft?

Welke ouderwetse trouwauto’s zijn leuk voor jouw bruiloft?

5 november 2021 0 Door Admin

Op een bruiloft zijn er natuurlijk oneindig veel onderdelen om voor te bereiden. Van jurken tot bloemen, en van zalen tot trouwauto’s. Hier vind je alle informatie over het kiezen van een trouwauto. Dit zijn oude auto’s die grofweg in drie categorieën te verdelen zijn: trouwbussen, klassieke auto’s en sportauto’s. Aan de hand van deze blog ontdek je welke van deze drie het beste bij jou past. Dit maakt het kiezen van een trouwauto iets makkelijker. 

 

Trouwbussen

De eerste categorie zijn trouwbussen, Volkswagen T1- of T2-bussen. Er zijn twee T1-bussen, de eerste versie van de Volkswagen-bus en in totaal acht T2-bussen. Trouwbussen zijn vooral geschikt voor stellen die graag rondhangen en velen om zich heen willen. U kunt niet alleen in de trouwauto stappen, maar u kunt ook vele andere gasten meenemen. Het is een goed idee om getuigen en kinderen mee te nemen naar de trouwbus. Dit is bijvoorbeeld bij andere trouwauto’s vaak niet mogelijk. Het bevindt zich ook meestal in de categorie neutrale of pastelkleuren. U kunt de trouwbus ook gebruiken als fotohokje tijdens het feest en u kunt originele foto’s maken van alle gasten.

Klassieke auto’s

Klassieke auto’s zijn ook geweldig voor bruiloften. Hiermee kun je nooit fout gaan. Een mooie witte omkeerbare kever of een lelijk eendje? Alles is mogelijk. De auto ziet er geweldig uit op trouwfoto’s en is meestal geschikt voor vier personen. En omdat het cabrio is, kunt u genieten van een prachtig uitzicht. Wie vind het nou niet leuk om in zo’n mooie oldtimer te rijden.

Sport auto’s

Hou je van snelheid en coole auto’s? Dan is deze categorie de beste. Voorbeelden van ervaren atleten zijn de gouden Porsche 911 en de rood-wit-blauwe Ford Mustangs. Sportwagens zijn geschikt voor stellen die van avontuur en het echte werk houden. Je maakt straks een prachtige entree op een onvergetelijke bruiloft.